maanantaina, heinäkuuta 31, 2006

Terveisia Montenegrosta

Olemme paasseet hengissa Montenegroon.
Juna Budapestista lahti perjantaina klo 13 melkoisessa helteessa, olin puolikuollut jo parin tunnin matkan jalkeen. Liput meilla oli ykkosluokkaan, mutta mika ihmeen ykkosluokka on sellainen missa ilmastointia ei ole tai se ei toimi oikein ja jossa saa vahemman ikkunoita auki kuin kakkosluokassa.
Joskus klo 17 aikaan paasimme Unkarin ja Serbian rajalle, missa vaihdoimme junaa ja makuuvaunuosastolle. Juna Suboticasta Bariin lahti klo 19 ja siina vaiheessa en mina kyennyt pitamaan enaa silmiani auki kuumuuden vuoksi. Toivottavasti Turkka edes sai nauttia matkan aikaisista nakymista (Tosin kylla se hieman valitteli jotain jokien ja jarvien roskamaarasta).
Bariin saavuimme lauantaina joskus aamupaivan aikana. Mina olin ollut hereilla jo klo 6 alkaen, silla ilma oli viilennyt tarpeeksi ja vointi alkoi olla hyva. Tosin Barista Tivatiin matka hoidettiin minibussissa pienia mutkaisia vuoriteita pitkin, joten tervetuloa matkapahoinvointi.
Meidan hotelli on aivan merenrannalla ja meidan huoneesta on nakyma merelle seka ihana, rakas ilmastointilaite.
Lauantai menikin sita laitetta haliessa.
Sunnuntaina taalla oli ukkosmyrsky aamupaivan ajan ja hyodynsimme sen kavelemalla kymmenisen kilometria ympariinsa.
Tanaan onkin ollut taas oikein kunnolla helletta, joten olemme olleet pari tuntia kerrallaan ulkona, minka jalkeen joudumme palaamaan hotelliin pariksi tunniksi viilentamaan minua.
Ranta(loho)loma heina-elokuuhelteissa ei todellakaan ole tehty meille ollenkaan. Sita kyllastyy kuumuuteen, minka vuoksi ei jaksa tehda yhtaan mitaan. Onneksemme DS ja SP ovat mukanamme, joten saamme muutaman pelin pelattua tata menoa lapi.

Ei kommentteja: