torstaina, kesäkuuta 22, 2006

Tiimipäivä

Nyt tämä päiväkirjan kirjoitus homma näyttää menevän aivan sekaisin.

Tiistaina en raaskinut alkaa kirjoittamaan, sillä kone latasi netistä patchia ja olisin luultavasti menettänyt hermoni täysin yrittäessäni siirtää kuvaa tänne. Varsinkin kun yhteyskin meni pari kertaa.

Keskiviikkona meillä oli tiimipäivä ja se kesti öille asti, joten jäi sitten sekin päivä väliin.

Miltä näyttää ihminen Paintball- pelisessioiden jälkeen, kun lämpöä on +30 astetta varjossa ja joutuu pitämään yllään paksua haalaria+ sentin paksuista torsopanssaria+ kasvomaskia parin tunnin ajan?

Lisätään vielä tuohon sekin että ei niistä itikoista pääse missään eroon. Laskin äsken että pelkästään kämmenissä minulla on yhteensä 18 puremaa ja jaloissa toiset samanlaiset.

Pelisessio järjestettiin vanhassa sotilastukikohdassa, joten tunnelmaan pääsi kunnolla. Harmi vain että lämpö vei voimat oikein kunnolla ja jouduin hyllyttämään itseni. Toiset jatkoivat vielä pari tuntia.
Taisteluista jäi käteen... tai no ei käteen vaan jalkaan kaksi pyöreää mustelmaa ammuksista ja yksi suoraan rintaan. Miettiä vain sopii, millainen jälki olisi ollut rinnassa ilman torsopanssaria, varsinkin kun se tuli tilanteessa missä minä ja vastustaja ammuttiin yht'aikaa toisiamme ja minun ammukseni jätti siihen toiseen nyrkin kokoisen mustelman (Oli muuten porukan suurin mustelma).

Ei kommentteja: