lauantaina, heinäkuuta 16, 2011

Hotelli Derby Garibaldi

Olen majoittunut söpöön pieneen hotelliin Derby Garibaldiin, joka sijaitsee 15. alueella melko lähellä Eiffel-tornia. Huoneeni sijaitsee hotellin ylimmäisessä kerroksessa ja itseasiassa koko kerros on ainoastaan minun käytettäväni. Huone on alunperin toiminut omistajan asuintilana, mutta nykyään se on vuokrattavana. Näkymät täältä viidennestä kerroksesta ovat loistavat ja ainoana huonona puolena tällä hetkellä on sateenropina kattopeltejä vasten. Toisaalta tuo ropina on hyvin rauhoittavaa.

Ylimmän kerroksen kaikki 5 ikkunaa kuuluvat huoneeseeni.
Hotellilta pääsee nätisti kauempanakin sijaitseviin kohteisiin, sillä heti hotellin edessä on linjaan 6 kuuluva metroasema. Vaikka metroasema on aivan tuossa nokan edessä ei sieltä yllätyksekseni kuulunut meteli häiritsevästi.

Heti hotellin edessä on metroasema nimeltään Sèvres Lecourbe.

Kun huoneen ikkunasta kääntää katseen vasemmalla näkee parin-kolmen kilometrin etäisyydellä sijaitsevan Eiffel-tornin.

Näkymää huoneen ikkunasta.
Itse huone on hyvin pitkulainen. Huoneen perältä löytyvät pieni keittiösoppi (ilman mitään keittiöön liittyviä tarvikkeita) sekä pesuhuone.

Näkymä huoneen ovelta.

Pesuhuone

Makuuhuone

Olen erittäin tyytyväinen huoneeseen.

Aamupala hotellissa on hieman ankea, mutta se johtuu pääosin ruokavaliostani. Jos ei syö viljaa on hankalampaa löytää syötävää aamiaispöydästä, jonka pääosaa esittävät patonki ja croissantit. Ja olen ollut hotelleissa, joissa on ollut surkeampiakin aamiaisia.

Eiffel-torni on muuten aivan mahtavan näköinen näin illalla.

Ei kommentteja: