keskiviikkona, toukokuuta 10, 2006

Jalkakäytävistä

Kun näin ensimmäisen kerran täällä valkoisen viivan jalkakäytävällä, uskoin sen erottavan pyöräilijät jalankulkijoista. Väärin meni, valkoinen viiva erottaa autojen parkkipaikan jalankulkijoista.
Kuten olen maininnut täällä on ajoittain todella kapeita katuja, joten parkkipaikat on laitettu viemään puolet jalkakäytävistä. Siinä sitten sipsutellaan kaikki nätissä jonossa, kun edessä sattuu kulkemaan hieman hitaampi henkilö, kunnes edessä oleva väistää autojen väliin.

Minusta tuntuu että täällä eivät ihmiset tykkää muutenkaan siitä että joku kulkee heidän selkänsä takana, vaikka takana tulija kävelisikin samaa nopeutta kuin he. Tuon käyttäytymisen olen huomannut erityisesti vanhuksilla. Jos he huomaavat takanaan jonkun kävelevän, he pysähtyvät vaikka keskelle ruuhkaisinta jalkakäytävää odottamaan että takana juuri ollut tajuaisi väistää hänet jommalta kummalta sivulta... jos nyt vain siinä ruuhkassa pystyy ohittamaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Tänään sain vihdoinkin päivitettyä itseni taas sun tekemisiesi tasalle.

Pakko kommentoida viime kuun viestiäsi otsikolla "Kauppahallit (osa 3)" kun kirjoitit "mielenkiintoisia kiinalaisia ruoka-aineksia sekä aasialaisia erotiikkalehtiä." Erosivatko ne suurestikin suomalaisista (enkä nyt puhu ruuasta)?

Me tässä juteltiin yhtenä päivänä K&C:n kanssa ja oltiin kaikki sit mieltä, että onpa mahtavaa kun jaksat juosta ja tutkia ympäristöäsi joka päivä. Varmaan yksin ja vieraassa kaupungissa olisi kova paikka kenelle tahansa. Tietysti jos aikoo 6 kk viettää vieraassa kaupungissa, niin onhan sitä pakko lähteä ulos ettei tule mökkihöperöksi. ;)

Ja muista nukkua öisin!!!

Anonyymi kirjoitti...

Paraskin sanomaan nukkumisen suhteen. ;)

Ne oli muoveissa ja kansitekstit olivat kiinaksi, joten en tiedä mitä aiheita niissä käsiteltiin. Uskoisin kuitenkin että sisältö on samanlaista (riippuen mihin lehteen verrataan), tosin aasialaisilla mausteilla.

Unknown kirjoitti...

Miten olisi Mia, me ostamme täältä yhden mallikappaleen, osta sinä Suomesta yksi verrokki. Saadaan selville, että eroavatko ne suurestikin toisistaan.

Anonyymi kirjoitti...

No herra jesta ihmiset!

Vähän rajaa!!! En tasan osta! :O

Ajattelin vaan, että onko ne yhtä alasti kuin meidän lehdissä ja että jso ne on jotain japanilaisia pornolehtiä niin poseeraako ne pyöreiden chibi-hahmojen kanssa vaaleanpunaisin purkkakirjaimin?

Kato kun on näin viaton niin ei voi tietää...