maanantaina, toukokuuta 08, 2006

Tesco Hipermarket

Ja ei, otsikossa ei ole virhettä. Hipermarket on hypermarket unkariksi.
Kokoluokaltaan kauppa kuuluu samaan kastiin meidän Prisman tai Citymarketin kanssa. Tuotevalikoima on kaikkea väliltä kodin elektroniika, vaatteet ja ruoka eli aivan samanlainen kuin nuo edellä mainitut kaupat. Tesco on valmistuttanut vaatteita, ruokia omalla nimikkeellä tarjoten hieman halvempaa vaihtoehtoa. Niillä on jopa oma halpapelisarja, josta saa pelejä 5 euron hintaa. Listalta löytyy aivan samoja pelejä mitä näkyy meidänkin markkinoilla.
Se missä Tesco eroaa meidän kaupoista on aukioloaika. Se on nimittäin auki 24 tuntia vuorokaudessa, paitsi liha- ym. tiskit jotka ovat auki vain 6-22. Täytyy varmaan joskus käydä kokeilemassa millaista on käydä isossa kaupassa yöllä ostoksilla, tosin en tiedä riittääkö minulla kantti seisoksia syrjäisellä pysäkillä hämärässä odottaen puolen tunnin päästä tulevaa bussia.
Innostuin ostamaan tuolta pullotettua vettä (raanasta en pahemmin juo täällä vettä, sillä se tuoksuu ja maistuu kloorille ajoittain sen verran paljon), kun sitä sai niin halvalla... jopa 15 forinttia halvemmalla. Kannoin sitten 9 kiloa vettä 36 centin vuoksi, erinomaisen pihiä etten sanoisi. No, eipähän minun nyt sitten tarvitse hyvällä tuurilla viikkoon käydä ostamassa vettä.

Ei kommentteja: