maanantaina, tammikuuta 22, 2007

Rooma täältä tullaan

Nyt väsyttää oikein kunnolla heräsin aamulla klo 5 ja lensin Roomaan. Matka kesti 3,5 h, siinä alkoi paikat puutua vähitellen.
Lentokentältä oli todella pitkän tuntuinen matka hotellille ja sinne pääsinkin joskus puolenpäivän aikoihin. Alunperin aioin pitää tämän päivän vapaana, mutta sitten alkoivat soittelemaan ja huolehtimaan matkastani, joten ryhdistäydyin ja menin töihin... kunhan ensiksi kävin pihalla olevassa Auchonissa ostamassa juotavaa iltaa varten (Siltä varalta että töissä menee pitkään).


Tähän mennessä Rooma ei oikein ole näyttänyt olevansa mitenkään erikoinen, mutta sen varmaan johtuu siitä että hotellini sijaitsee kaupungin laitamilla työpaikan lähettyvillä. Työmatkaa on vain 3 km, mutta sinne pääsemiseksi menee taksilla yli puoli tuntia. Täällä on hieman autoja ja todellakin aivan omat liikennesäännöt. En voi ymmärtää miten ihmeessä yhdelle kaistalle saadaan mahtumaan 2 autoa rinnakkain. Lisäksi täällä laitamilla ei oikeastaan ole myöskään jalkakäytäviä, joten jalkaisin en ainakaan vielä uskalla lähteä tallustamaan minnekään.

Jopa Budapestissä oli järjestelmällisempää liikennettä kuin täällä.

Toivon todella että pääsen joku ilta käymään keskustassa, muuten tämä näyttää alueelta minne ei oikein tee mieli tulla.

Ei kommentteja: