maanantaina, elokuuta 27, 2007

Viimeinen työmatka Unkariin alkoi

Heti alkuun pahoitteluni blogin hitaasta päivittymisestä. Takaisin kotiin päästyäni unohdan aivan täysin ilmoittaa tänne saapumisistani. Sitä vain haluaa levätä rauhassa päivän parin ja totuttautua takaisin normaaliin elämään, minkä jälkeen on täysin unohtanut matkapäiväkirjankin.

Ilmoitan tulleeni takaisin Suomeen edelliseltä reissultani 13. heinäkuuta, jolloin aloitin heti kesälomani. Meillä oli suunnitelmissa käydä jossain lomamatkalla, mutta loma menikin sitten täysin kotosalla ollessa perheen kanssa rauhoittuessa. Onneksi päädyttiin olemaan Suomessa, sillä esimerkiksi täällä Unkarissa oli tuolloin tappohelteet aivan kirjaimellisesti. Lämpötila oli yli +40 astetta mikä aiheutti heikompien piirissä ennenaikaisia kuolemia.

Mutta takaisin tähän työmatkaan. Tulin takaisin Budapestiin illalla 20. elokuuta, jolloin oli kansallinen pyhäpäivä täällä.
Koko ilta tuntui menevän metsään oikein kunnolla. Ensinnäkin lento olikin Blue1:n säästölentoja eli ei ruokaa koneessa ellei sitten maksanut. Toiseksi, lento oli perillä Unkarissa puolisen tuntia myöhässä. Kolmanneksi, taksikuskini oli saanut väärän tilauskupongin ja vei minut jonnekin Pestin takamaille. Neljänneksi, jouduin neuvomaan taksikuskiani miten pääsee hotellilleni. Viidenneksi, koska oli pyhä päivä respa olikin mennyt kiinni jo klo 14 iltapäivällä ja minä saavuin hotellille klo 23 jälkeen. Ystävällisesti respan henkilökunta oli jättänyt lapun ikkunaan ja ohjeen kiertää rakennuksen toiselle puolelle mistä avaimen saisi vartijalta. Tässä ne kaikki vastoinkäymiset taisivat olla. Ai niin, näköjään joka 20.8 täällä näyttäisi olevan ukkosmyrsky. Tosin tällä kertaa myrskyn pahin vaihe oli ollut ennen ilotulitusta, mutta se oli kuitenkin sen verran lähellä että katsojia ei ollut tänä vuonna niin paljoa kuin viime vuonna.

Yritän kirjoitella tänne taas enemmän, mutta illat tuntuvat menevän Travianin parissa. Sain sinne menneellä viikolla tehtyä kaksoskylät, joten niissä on nyt paljon puuhasteltavaa.

Ei kommentteja: