tiistaina, huhtikuuta 04, 2006

Pikaruokapaikkaa etsimässä

Tässä on näkymää ikkunastani. Kuten kuvasta näkyy näkymä on suoraan sisäpihalle, jonne ei kuulu liikenteen melu eikä rakennus-
työmaiden pauke.

Tänään on hieman viileämpi päivä, vain +12 astetta lämmintä, pilvistä ja melko tuulista.

Meillä on töissä ihan ok-hintainen ruokala. Pääateria, johon kuuluu vesi ja esim. riisi+kana tai spagetti+kastike, maksaa noin 1,5 -2,5 euroa. Salaatit, leivät ja jälkiruoat pitää ostaa erikseen, mutta eivät nekään ole kuin muutaman sentin.
Ruokala toimii samaan tapaan kuin joissain kouluissa eli kerrot mitä haluat syödä ja keittäjä antaa sitten annoksen. Ongelmaksi muodostuu se että keittäjä puhuu pelkästään unkaria, joten tämä ruoan saanti menee osoitteluksi ellei osaa sanoa unkariksi mitä haluaa.
Tänään osasin sanoa mitä haluan ruoaksi (római spagetti... tai jotain sinne päin), mutta en kuitenkaan saanut sitä mitä halusin. Alkuperäinen kastike oli loppunut, joten keittäjä laitttoi tilalle sienikastiketta ja minähän pidän niin kovasti sienikastikkeesta. Lautasen reunalle keräänyi valtava läjä sieniä ja minä olin sitten lopun työpäivää nälissäni.

Nälkää ei ole kiva seuraa, joten lähdin töiden jälkeen etsimään roskaruokaa. Ilokseni huomasin että hotellini lähettyviltä (5-10 minuutin kävelymatkan päässä) löytyy ainakin McDonalds, Burger King, KFC ja Subway. Taidan käydä tässä tutustumassa kaikkiin niihin. Subway taitaa mennä taas osoitteluksi, kun epäilen vahvasti niin omaa kuin myyjän kielitaitoa ainesosien suhteen.
Päädyin muuten Burger Kingiin syömään. Aterian hinnaksi tuli n. 3,5 euroa. Ruoka oli ihan hyvää ja tuli ainakin maha täyteen.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Onko tuo sisäpiha kuinkakin paljon suurempi kuin mitä kuvasta näkyy? Näyttää meinaan aika pieneltä. Entä mitä on tuon laatoituksen päässä vasemmalla, tuo josta näkyy vähän kulmaa?

Anonyymi kirjoitti...

Jaaa....että +12? Täällä tulee taas kerran lunta.....ja aika perkeleesti....tää on vaan niin väärin... :-D