keskiviikkona, heinäkuuta 19, 2006

Taukoa kirjoituksissa

Koko viikonlopun yhteys oli mitä oli. Ajoittain verkkoon ei saanut ollenkaan yhteyttä ja ajoittain se oli niin hidas että hermot menivät blogin sivua avattaessa. Lisäksi nyt alkuviikosta silloin kun minulla olisi ollut aikaa (iltaisin) joko yhteys oli edelleenkin todella hidas tai sitten joku oli käyttämässä tätä konetta, joten jäipä sitten kirjoittelut siltä päivältä.

Olen ollut viikonlopun ja tämän viikon alun todella väsyksissä. Olisin ollut valmis menemään nukkumaan jo ennen klo 21, mutta eihän sitä raaski mennä silloin kun on vieraita käymässä. Seuraksena minä menen joka päivä töihin kofeiinipillereiden voimin ja olen sitten illalla jo aikaisin aivan töttöröö.

Ja aivan kuin nuo eivät riittäisi ulkoinen hiireni meni rikki, joten siihen jäi tietokoneella pelaaminen. Uutta hiirtä en osta, sillä tuolle hiirelle pitäisi olla takuu vielä voimassa, joten se kiikutetaan sitten syksyllä liikkeeseen.

Viikonloppuna nähtiin muuten jälleen kerran yhteen ralliin osallistuvia autoja. Kyseessä on tällä kertaa Donau Masters, mikä lähtee Ulmista (Stuttgardin läheltä) ja jatkuu Regensburgin, Wienin ja Bratislavan kautta päättyen Budapestiin. Matkaa tulee suunnilleen 960 kilometria ja se taivallettiin 13.-16.7. aikana. Vanhin autoista oli vuodelta 1951 oleva Jaguar ja uusin oli Mersu vuodelta 1986.

Ei kommentteja: