perjantaina, kesäkuuta 16, 2006

X-Men3

Koko päivän oli vireystaso heikko alkavan päänsäryn vuoksi. Sain kuitenkin ehdotettua Turkalle että menisimme katsomaan X-Men 3:n johonkin elokuvateatteriin.
Ongelmamme teatteria valittaessa oli että todella moni elokuvista ovat uudelleen ääninäyteltyjä unkariksi ja meillä ei ollut hajuakaan missä näistä kymmenistä teattereista näytetään englanninkielistä versiota. Onneksi siihen löytyi vastaus Budapest Sunin sivuilta.
Päädyimme sitten Budan puolelle MOM Parkissa (mikä on eräs Budapestin ostoskeskuksista) sijaitsevaan Palace Cinemas teatteriin.
Olisittepä olleet paikalla kun ostimme liput. En ole koskaan kuullut kenenkään myyvän mitään niin epäuskoisella äänellä "Haluatte ostaa liput X-Men elokuvaan?". Äänenpaino pisti meidät varmistamaan vielä että olihan elokuva todellakin puhuttu englanniksi. Vastaus oli yksinkertaisesti "Kyllä, mutta siinä on unkarinkielinen tekstitys". Ihanaa palvelua. Kahden hengen liput maksoivat yhteensä 8 euroa ja lisäksi vielä iso annos popcornia + 1l limppaa + karkkipussi maksoivat yhteensä 5 euroa. Popcornia ei muuten myyty laatikoissa vaan pusseissa, mikä minusta on kätevämpää eikä sotke niin paljon kuin laatikon pohjasta tippuvat pikkusuolaiset.

Elokuva oli erittäin viihtyisä, ehkä osittain sen vuoksi että katsojia oli vain ehkä kymmenisen kappaletta. Alkuun tekstitys häiritsi, mutta sitten oppi olemaan vilkuilematta sitä.

Kuva on otettu elokuvan jälkeen, minkä vuoksi se on hieman pimeä. Voi mitä autuutta oli kävellä ulkona katuvalojen loisteessa ainakin +20 asteen lämmössä.

Ei kommentteja: