maanantaina, huhtikuuta 03, 2006

Ensimmäinen vuorokausi takana


Ensimmäinen vuorokausi ja työpäivä takana. Hengissä ollaan.
Saavuin Budapestiin eilen 2.4.2006. Lentomatka meni hyvin. Matkan aikana näin muuten pari ydinvoimalaa (tai ainakin oletan niin, sillä ne näytti aivan samalta kuin Simpsoneissa.) sekä paljon lumihuippuista vuoristoa. En tajunnutkaan miten vuoristoisella alueella Unkari sijaitsee.

Lähtiessäni Helsingistä siellä oli lämpötila nollassa ja täällä Budapestissa on jo +17 astetta lämmintä. Tästä johtuen taitaa muuten Tonava tulvia kunnolla tänä vuonna kuten kuvasta näkyy. Tänä vuonna joutuu muutama ravintolalaiva avaamaan ovensa hieman myöhemmin.

Kävin muuten tuossa pari tuntia sitten hakemassa SPARista ruokaa ilta- ja aamupaloihin. Oli todella outoa kävellä kadulla ja tuijottaa hetki tuttuja kaupan logoja ja värejä. On muuten halvempi kauppa kuin Suomessa. Lisäksi se/ne sattuu olemaan sopivasti työmatkan varrella.

3 kommenttia:

Joonas kirjoitti...

Tuo on kyllä omituinen (ja mulle henk koht epämieluinen) fiilis, siis olla ulkomailla ja bongata kaikki kotimaasta tutut merkit, mainokset ja kaupat katukuvasta. No, onpahan helppo päästä alkuun. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, että selvisit hengissä perille. ;) Ja kiva, että blogitat meille sateiseen ja syksyiseen(!) Suomeen jääneille. Täällä ei ole yhtään keväistä. Sataa ja on harmaata. :(

Laita kanssa kuvia huoneestasi ja mitä ikkunassa näkyy ja miltä sun kotikadulla näyttää ja, ja, ja... Ota paljon kuvia!!! 8D

Unknown kirjoitti...

Kuten Mia sanoi täällä on kaikkea muuta kuin keväinen sää. Eilen satoi vettä ja tänään tuli jalkarätin kokoisia lumi ... rättejä.