torstaina, huhtikuuta 20, 2006

Yäk... sieniä

Tämä mikään paprikamaa ole, tämä on sienivaltio. Siis olen joutunut syömään sieniruokia enemmän kuin paprikaruokia. Tänäänkin ruokana piti olla lasagnea... tai no olihan sitä... mutta kun ne ovat änkeneet siihenkin sieniä. Täällä käytetään sieniä todella monella tavalla ja saadaan ruoka jopa näyttämään hyvältä, mutta sitten kun erehtyy palan puraisemaan niin silloin saa pettyä todella pahasti suuhun tullessa sienen maku. Nykyään minulla menee ruokatunnilla melkein tunti, kun käyn ruoan kunnolla läpi ettei mitään tuollaisia pieniä yllätyksiä tule kovin montaa.
Paprikaruokia en ainakaan muista maistaneeni... tai no ainoat syötävät, missä tiedän varmasti olevan paprikaa, ovat makkarat ja ne maistuvat täällä huomattavasti paremmilta kuin Ruotsissa. Tavoitteenani on käydä joku päivä kokeilemassa verimakkaraa, josko se olisi samanlaista kuin meillä Suomessa.

Taisin löytää muuten vihdoin ja viimein Battery-juomalle korvikkeen. Red Bull ei korvannut sitä, sillä sitähän ei Erkkikään juo lämpimänä. Watt Energy+ ei maistu ollenkaan Batterylta, mutta ei se maistu pahallekaan. Se on huomattavasti makeampaa ja lämpimänäkin se on edelleen makeaa. Oletettavasti se myös vaikuttaa ihan oikeasti... tai ainakin saa minut luulemaan olevani virkeämpi ja sehän on pääasia.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tutti-frutti flavoured carbonated drink! Voin kuulla mielessäni pirteä-äänisen naisen laulamaan tuota jossain mainoksessa.

Anonyymi kirjoitti...

Mmmmm...sieniä *mums mums*. ^____^